Over ons

Hallo!

20180417_133220Welkom op WizardingWorld.nl.

Wij zijn de grote Harry Potter fans Tara en Jeffrey en runnen nu inmiddels 6 jaar onze webshop met veel liefde en passie! 

Sindsdien is de webshop enorm gegroeid en zijn wij trots dat we inmiddels meer dan 1900 (positieve) beoordelingen hebben mogen ontvangen.

In december 2020 hebben wij onze huisstijl een opfris beurt gegeven en zijn er veel functionaliteiten bijgekomen om het shoppen nog makkelijker en aangenamer te maken.

Onze passie is nog steeds het tevreden maken (en uiteraard houden) van klanten op een verrassende en persoonlijke manier. Dit kom je onder andere tegen bij het ontvangen van pakketjes die wij met veel plezier en zorg klaarmaken voorzien van persoonlijke berichten.

Aangezien wij geen grote multinational zijn, kunnen wij altijd snel schakelen met de klant. Daarnaast staan wij altijd open voor verbeteringen of suggesties over ons assortiment. Zo hebben wij al vaker nieuwe producten toegevoegd waar onze klanten naar opzoek waren.

Ons assortiment

In onze webshop vind je alle Harry Potter gerelateerde zaken (of speciale thema’s) zoals beeldjes, sleutelhangers, sieraden, boekenleggers, maar ook snoep, portemonnees, sjaals en nog veel meer. 

De klant staat centraal

Bij ons is de klant koning(in) en vertrouwen vinden we daarom zeer belangrijk zodat jullie met een gerust hart een bestelling kunnen plaatsen.
Heb je dus vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, wij zullen je dan persoonlijk zo snel als we kunnen een antwoord geven.

Houd de webshop verder goed in de gaten aangezien wij regelmatig uitbreiden en met leuke nieuwe producten komen. Wil je automatisch hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Onze geschiedenis

Eind 2016 hebben wij BeautyandtheMakeup.nl opgericht waarop we make-up en enkele Harry Potter producten verkochten.
Aangezien we vanaf dat moment steeds meer Harry Potter producten begonnen te verkopen en deze ook erg gewild waren, hebben we uiteindelijk de beslissing genomen om in 2018 een aparte webshop te lanceren die volledig in het teken staat van Harry Potter en de magische wereld eromheen. De oude webshop BeautyandtheMakeup.nl hebben wij daarna gesloten.

Wij hopen dat jullie een aangename ervaring beleven op onze webshop en we wensen jullie veel shop plezier toe! 

Tara & Jeffrey
WizardingWorld.nl
 
 

 

Onze hoogtepunten!

Mei 2018 – De start van onze Harry Potter webshop.
 
Sept 2020 – Onze 1000ste Webwinkelkeur beoordeling ontvangen met een gemiddelde van een 9.4!
 

Dec 2020 – De website krijgt een nieuwe frisse uitstraling en professioneler logo! Allerlei nieuwe en handige webshop functionaliteiten zijn toegevoegd.

Nov 2021 – Voor het eerst op de radio bij “Sleutelstad FM”, de lokale radio van Leiden (beluister hieronder het fragment). We waren een beetje zenuwachtig zoals je hoort, maar het was super leuk om te doen! 😀

Februari 2023 – Interview in de krant Algemeen Dagblad (AD) i.v.m. de nieuwe game Hogwarts Legacy.

Jeffrey en Tara van WizardingWorld.nl