Vragen?
Stuur een appje!

Bestel nu je favoriete adventskalender! 🌲

Harry Potter Funko POP! Advent kalender 2019

Vorig jaar kwam er voor het eerst een adventskalender van Harry Potter uit; de Funko Adventskalender 2018.
Ze waren binnen enkele dagen overal uitverkocht!
Dit jaar hebben we er gelukkig genoeg en ook nog verschillende soorten kalenders ingekocht. Zo heeft de Noble Collection nu ook 2 soorten kalenders: de sieraden kalender en de accessoires kalender.

De sieraden kalender bevat 24 prachtige “silver plated” sieraden; van kettingen, bedels, armbandjes en oorbellen.
De accessoires kalender bevat 24 leuke badges, pins, pennen en sleutelhangers.

Harry Potter Accessoires Advent Kalender 2019Harry Potter Sieraden Advent Kalender 2019

Natuurlijk hebben wij ook weer de Funko Advent kalender, deze bevat 24 unieke Funko pocket POP! figuren die niet los verkrijgbaar zijn. Perfect voor je collectie dus!


Funko Pop! kalender

Ze zijn sinds vorige week op voorraad, dus wees er snel bij, want op = op!

Onze eerste Wizarding Chest! (Uitverkocht)

Wizarding Chest

[UPDATE]

Inmiddels is de actie afgelopen en zijn alle wizarding chests uitverkocht!
Houdt onze website / socials in de gaten voor misschien een volgende chest.

Het is zover! Om ons 1 jarig bestaan te vieren verkopen wij eenmalig een beperkte oplage van onze zelfgemaakte Wizarding Chest! Het thema van deze Wizarding Chest is Hogwarts.
Je hoeft dus niet bang te zijn dat er items van bijvoorbeeld maar één huis in zitten. Voor ieder wat wils dus!

Deze unieke doos bevat 5 officiële Harry Potter merchandise items, een aantal handgemaakte items en nog een aantal extra’s!
De totale waarde van de doos is € 65, maar wij verkopen hem voor € 49,95.

LET OP: De levertijd zal tussen de 2 a 3 werkdagen zijn!

Wizarding Chest

J.K. Rowling komt met 4 nieuwe Harry Potter e-books

harry-potter-ebooks

J.K. Rowling heeft op Pottermore bekend gemaakt dat ze op 27 juni 2019 de eerste 2 nieuwe korte e-books zal publiceren. Daarna zullen er nog 2 volgen.
De e-books vertellen de magische geschiedenis  en traditionele folklore uit het Harry Potter universum.
De twee titels die als eerste uitkomen zijn: Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts en Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology.
Daarna volgen: Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy en Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures. Daarnaast zullen er in de boeken ook nieuwe tekeningen, notities en manuscripten te vinden zijn.

J.K. Rowling heeft eerder al extra verhalen gepubliceerd waaronder Fantastic Beasts and Where To Find Them (die verfilmd werd) en Quidditch Through the Ages.
Er is dus nog genoeg materiaal om in de toekomst misschien meer mee te gaan doen! Meer films?

Fantastic Beasts 3 komt 12 november 2021 uit

Fantastic Beasts Logo

Vandaag maakte Ron Sanders van Warner Bros. bekend dat het 3e deel van Fantastic Beasts op 12 november 2021 uit zal komen. Het filmen zal in de lente van 2020 beginnen.

Warner Bros. heeft gelukkig nog steeds vertrouwen in Fantastic Beasts en wil de 5 delige filmreeks zeker voortzetten.

Dus helaas nog “eventjes” wachten tot we weer kunnen gaan genieten van alle fantastische beesten en de magische wereld van J.K. Rowling.

Nieuwe gameplay beelden van de BETA van Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter Wizards Unite

 

Harry Potter Wizards Unite gameplaye

Op verschillende website’s komen steeds meer beelden naar buiten over de nieuwe mobile game: Harry Potter: Wizards Unite. De game schijnt inmiddels in Nieuw-Zeeland als beta beschikbaar te zijn en hier komen dan ook al enkele gameplay beelden vandaan (zie onderstaand filmpje).

Daarnaast kun je de game zelf ook al downloaden als je een Android toestel hebt, maar je kunt er nog niet heel veel mee, aangezien er nog geen objecten in de buurt verschijnen. Kijk verder uit met het downloaden van deze “onofficiële” Android versies, aangezien er ook versies tussen kunnen zitten die nep zijn en niet “gezond” zijn voor je telefoon ;).

We hebben de beta heel eventjes gespeeld en kwamen al een aantal leuke features tegen zoals het samenstellen en maken van je eigen wand (door het kiezen van de houtsoorten, de lengte, etc). Verder kun je je eigen “profiel” pagina voorzien van enkele stempels, kies je je eigen huis en kun je straks verschillende Portkeys gebruiken om te reizen naar verschillende locaties!

Helaas moeten we nog even wachten totdat de volledige game officieel uitkomt (ergens dit jaar!).

Harry Potter Wizards Unite gameplaye Harry Potter Wizards Unite gameplaye Harry Potter Wizards Unite gameplaye Harry Potter Wizards Unite gameplaye

 

 

 

 

 

Nieuwe beelden Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter Wizards Unite

Vandaag is er behoorlijk wat informatie en beeldmateriaal naar buiten gekomen over de nieuwe AR game: Harry Potter Wizards Unite!
De game, die zoals Pokémon Go in de echte wereld afspeelt, kun je met je mobiele telefoon spelen en wordt verwacht rond de zomer van dit jaar.

Het verhaal in de game speelt zich af na de “Battle of Hogwarts”, dus de periode na de filmreeks waar Voldemort verslagen is.
Het was een rustige periode, totdat er plotseling een nieuwe verstoring kwam, de “Calamity” genaamd.
Allerlei beesten, voorwerpen en personen zijn plotseling in de wereld van de dreuzels (muggles) verschenen.

Jouw taak om deze zaken op te sporen en waar nodig te verslaan of op te bergen!

Hieronder enkele gameplay beelden:

Harry Potter: Wizards Unite Teaser Trailer

Harry Potter Wizards Unite

Gisteren dook er plotseling een teaser trailer op voor de nieuwe mobile game: Harry Potter: Wizards Unite.
Deze mobile game gaat waarschijnlijk in 2019 uitkomen en zal een locatie gebaseerde game worden zoals wij die kennen van Ingress of nog recenter Pokemon Go.

Bekijk de teaser trailer hieronder:

Harry Potter game komt er echt aan

WizardingWorldLogo-HP

Bronnen binnen het project lieten aan Eurogamer weten dat de game, die gisteren via youtube uitlekte, er echt aan komt. De youtube beelden doken gisteren via Reddit op en werden na een paar uur meteen overal geblokkeerd op verzoek van Warner Bros. Ze zijn wel nog hier te bekijken.

Game ontwikkelaar Avalanche Software zou achter de game zitten, zij werden in 2016 overgekocht door Warner Bros. Begin 2017 zijn er vacatures verschenen voor Avalanche waar zij mensen zochten met kennis van de britse cultuur, geschrift en goed waren in verhalen schrijven, vooral op RPG niveau.
Volgens Eurogamer zou de ontwikkeling van de game nog zeker een jaar duren, wat ook met het ontwikkelschema van Avalanche overeen zou komen.

Daarnaast heeft een BBC News verslaggever 2 mogelijke titels voor de game genoemd, maar bronnen en een bevestiging ontbreken nog:

Gelekte beelden tonen nieuwe Harry Potter Game

hogwarts-game

Op reddit zijn beelden verschenen van een mogelijk nieuwe Harry Potter RPG (Roleplaying Game).

De game speelt zich af in de 19e eeuw en maakt het mogelijk om als tovenaar Zweinstein in te stappen in het 5e schooljaar. Je krijgt de mogelijkheid om toverdrankjes te maken, spreuken te leren en magische beesten te ontdekken.
Je kunt vechten tegen de “Dark Wizards”, Goblins en andere magische wezens.
Lees de volledige tekst hier.

De gelekte beelden zouden een proef zijn om te onderzoeken of de game populair zou worden en in de smaak zou vallen. Het ziet er allemaal erg goed uit, dus de vraag is alleen nog, is dit echt of gewoon een stunt?

Bekijk de beelden hier.